Praktisk info

Hits on the Rocks tager opgaven at skabe en FEST meget seriøst. Lyden er selvfølgelig det vigtigste, men lys, der understøtter musikken, er ligeledes særdels vigtigt for at du og dine gæster får den bedst mulige oplevelse.

Derfor har vi meget grej – og grej tager tid at stille op.

Forvent at vi skal bruge ca. 2 timer på opstilling. Vel at mærke forudsætter 2 timer, at der ikke er gæster i lokalet vi skal spille i mens vi stiller op. Vi plejer altid at lave aftale om at vi enten stiller op før gæsterne ankommer eller at vi spiller i andet lokale end hvor der spises middag. Hvis ingen af delene kan lade sig gøre har vi brug for minimum 2,5 timer til opstilling (silent mode).

Scene
Dine gæster får den bedste oplevelse hvis der er en scene. Selv relativt små selskaber på under 100 gæster får en bedre oplevelse, hvis der er en scene. 30-40 cm højde gør en kæmpe forskel. Ved flere gæster end 100 anbefales højere scene, men alt over 60-70 cm højde gør for det meste at “nærheden” mistes.

Plads
Optimalt har vi brug for 7×5 meter. Mindre kan gøre det, men vi er 6 mand på scenen og hverken keyboards (3 styk) eller trommesæt kan blive mindre end de er, så har du ikke mere end 3×2 meter – så hyr et andet band..

Røg
Lys ser bare bedre ud når der er lidt “tåge” i lokalet. Det er ikke noget der generer gæsterne for vi vælter ikke røg ud men lægger en svag tåge, der ikke lugter… Men det er nødvendigt at sikre, at der i lokalet enten ikke er røgalarmer eller at de i givet fald er slået fra. Hvis det ikke er muligt at slå røgalarmer fra – eller hvis du af forskellige grunde ønsker at vi undlader at bruge tågemaskiner – så lader vi dem selvfølgelig bare blive hjemme.

Strøm
Vi har brug for minimum 2 faser af 13A – i princippet helt almindelige 230V stikkontakter. Nogen gange er 230v stikkontakter kun på 10A, i så tilfælde har vi brug for 3 styks.

 

Alt dette er dog noget vi tager en dialog om ved bookingforespørgsel.