Referencer

København Juni 2016

Anita: Hold nu op hvor er I hammergode. Vi kunne ikke have ønsket os et bedre band til vores bryllup. Det var så fedt at I spillede så alsidigt, nyt og gammelt, poppet og rocket. Der var noget for alle vores gæster. Og så var det hele bare så tjekket fra første kontakt. TUSIND TAK, I var i den grad med til at gøre vores bryllupsdag helt igennem uforglemmelig

Avedøre August 2015

Jimmy: Respons fra vores gæster; “Super godt band I havde til Jeres bryllup!!!!” “Der er mistet flere cm af mine hæle!!” “Lang tid siden, at jeg har danset så meget!!” “De forstod virkelig at sætte gang i den!!” “Et af de bedste festbands jeg har hørt!!” “Fed dag, fed fest, fedt band!!” Vi havde heldigvis fundet HITSONTHEROCKS til vores bryllup den. 8.8.2015. Det var lidt af en jungle, at finde et godt band som passede ind i den budgetramme vi havde lagt. For der er virkelig rigtig mange muligheder. Da vi så stødte på HOTR, kunne vi både se og høre at her var nogen der skilte sig ud fra mængden. Men én ting er at se og høre dem på nettet, noget andet er virkeligheden. Vi var derfor langt tid før vores store dag ude for at høre dem i “Øveren”. Her var vi ikke i tvivl; det var det band som vi ville booke. Vi gik i dialog om forskellige ting, og der var god respons, information og råd fra bandet løbende i processen. Blandt andet havde vi forespurgt om de ville kunne spille “Show me heaven” Maria Mckee, til en ekstra bryllupsdans. Her var de ikke helt sikre på om de kunne indfri forventningerne og vi lagde den idé på hylden. Men til selve bryllupsfesten, kom de og sagde at de havde øvet sig, og at de gerne ville spille den. De indfriede bestemt forventningerne, både instrumentalt og vokalt sad den lige i øjet!!! Det gjorde vores bryllupsdans ikke! ;o) Men sikke en fest! Der behøver ikke at være nogen tvivl, hvis man overvejer et festband, der kan levere musik til den brede smag. HOTR er bare en garant for god stemning, de er instrumentalt dygtige, har vokaler der sidder lige i skabet, og er yderst levende på scenen. Vores gæster var meget begejstrede og det var vi også. Vi tager gerne til en HOTR koncert en anden god gang. Tak for en fed fest!

Kalundborg – August 2015

Michelle: 1000 1000 tak for at levere den fedeste musik fest, vi havde en fest uden lige sammen med jer i vores gæster!! Stor ros for jeres åbne, professionelle og søde måde at være på, i var for fede, selvom i stoppede alt for tidligt 😉 tak tak tak 🙂 🙂

Bredsten – Juni 2015

Jens Ole:I spillede til vores Bryllup her i weekenden og jeg har da aldrig set så mange på dansegulvet HELE tiden, I var simpelthen fantastiske, holdt gryden i kog hele aftenen og alle gæsterne havde kun roser til Jer ! Det var bare vores drøm om et band, der rykkede, som gik i opfyldelse ! Endnu engang tak for en fantastisk performance !!

Kolle Kolle – Værløse – august 2014

Kamilla: Vi ønskede os en fest… og en fest blev det! En FANTASTISK en af slagsen! Der var fest og farver på scenen og på dansegulvet, det var SÅ skønt! Hits On The Rocks beskrevet i 3 punkter: 1 – Fantastisk lyd og vokaler 2 – Fede hits (der blev bestemt sunget med fra dansegulvet) 3 – Uovertruffen udstråling Vi fik lige præcis det vi ønskede os!!! TUSINDE TAK!

Kobæk Strand – Skælskør – juni 2014

Helle: Tuuuuuuuuuuuuusind tak for en fantastisk musikalsk aften i lørdags, det var da helt forrygende, man kunne jo ikke holde kroppen i ro. 🙂

Atkins – Juni 2014

Rikke Kofoed: Der var hits for fuld udblæsning og gang i dansegulvet da Hits on the Rocks spillede til Atkins’ sommerfest. Vi vil prøve at book Hits on the Rocks igen til vores næste firmafest

Lejre Kommune – November 2013

Marianne: “Vi valgte bandet blandt mange her på 123festmusik til at spille til julefesten for ansatte I Lejre Kommune (200 ansatte) anno 2013. Bandet var professionel fra start til slut. Fra den indledende kontakt var “bandet” meget meddelsom og stillede op med gear før de skulle. De til passede sig hele hele tiden vores ønsker. Deres lyd og lysshow var helt fantastisk og gjorde vores julefest til noget særligt. Musikgenren var bred og utrolig velsyngende og spillende. Hits on the Rocks spillede fantastisk og alle var ude og danse, hele tiden. Vi ansatte i Lejre kan kun give HIts on the Rocks vores allerbedste anbefalinger.

Fuglsøcentret – Knebel Juli 2013

Espen: “Ekstra nummer ekstra nummer, det var en konge aften med Jer, tak for super fed musik, det gik jo lige i danseskoene”

Per: “Tusind tak til jer!! I spillede kanonfedt og jeres nærvær til os i publikum var rigtig godt…!! Jer må vi høre noget mere til!!!”

Irene: “Super band…kan varmt anbefales…”

Anne: “Fedest ever.. Hvorfor Metallica på Roskilde, – når man kan få jer i Knebel…”

Tina: “Entertainment i verdensklasse. Super dygtige – Kan varmt anbefales. Havde fornøjelsen at opleve dem forleden. Dansegulvet var proppet til bristepunktet HELE TIDEN… Gå ikke glip af en fed oplevelse – book dem før din nabo”

Lars: “Det var bare konge musik de leverede…:-) Kanon band som jeg håber at skal opleve igen!!!”

 

Privathospitalet Valdemar Januar 2013:

Morten:“Fuldstændig fantastisk aften. I spiller satme godt, det må man sku gi jer. Det Skal Fejres:-)”

Jeanette:“Det var da en forrygende aften… Hold da op, der går lige et par dage inden mine fødder er fødder igen. Tak for en pragtfuld aften..”

Tina: “Tak for en fantastisk aften, dejligt at få rørt fusserne

Mette: “Ja, og tusind tak for underholdningen, det var helt i top!….”

Tina: “Tak for en TOTAL fed aften med TOP underholdning”

Grith: “Fed aften, velspillende og veloplagt band!”

 

Lis – Vestsjælland September 2012:

“Vi vil gerne sige tusind tak for en dejlig aften.  Alle gæster var helt vilde og flere har sagt i dag, at musikken var bare helt i top”

 

Thai Airways – Rosie McGees – September 2012

” 10 ud af 10 mulige stjerner”

 

Bente – Vanløse – August 2012:

“Ja selv TUSIND TAK til alle i bandet!, I er jo fantastiske som, som simpelthen ALLE gæsteer har nævnt flere gange, og der var også et par musikere i mellem :-). Og en skøn og dygtig sangerinde må jeg nok huske og sige. Og tak fordi I blev så sent, det lige så dejligt som jeg havde troet…og lidt til.
Nogle af mine gæster med lille danse-Aske tog først toget efter I var holdt op med at spille – den store dreng skulle synge i kirke tidligt søndag morgen. men hvem kan tage afsted når I spiller”